ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι εκπτώσεις δεν εμφανίζονται βάσει της Υπουργικής Απόφασης 35935/2023. Οι τιμές μας παραμένουν το ίδιο χαμηλές.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι εκπτώσεις δεν εμφανίζονται βάσει της Υπουργικής Απόφασης 35935/2023. Οι τιμές μας παραμένουν το ίδιο χαμηλές.
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

BLOG

Μαγνήσιο: Τα σπουδαία οφέλη του στον οργανισμό

Μαγνήσιο: Τα σπουδαία οφέλη του στον οργανισμό

 

Μαγνήσιο: Τα σπουδαία οφέλη του στον οργανισμό

Μαγνήσιο: Τα σπουδαία οφέλη του στον οργανισμό


Το μαγνήσιο θεωρείται ως ένα άκρως πολύτιμο μέταλλο το οποίο κρίνεται απαραίτητο για τη φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού μας. Πρόκειται για ένα μέταλλο με πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό. 

Ανάμεσα σε αυτά είναι ότι συμβάλλει στον σχηματισμό των οστών, στη ρύθμιση του καρδιακού παλμού και του αγγειακού τόνου. Αξίζει να σημειωθεί ότι βοηθά στη μείωση της κόπωσης και στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Ρυθμίζει το σάκχαρο και μειώνει την ινσουλινοαντίσταση.
  • Κρίνεται άκρως αναγκαίο κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, καθώς συμβάλλει σημαντικά στη μείωση της πιθανότητας πρόωρου τοκετού.
  • Ανεβάζει την ψυχολογική διάθεση. Τα υψηλά επίπεδα σε μαγνήσιο βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου και στην πιο ευχάριστη διάθεση, ενώ μειώνουν την πιθανότητα εμφάνισης κατάθλιψης.
  • Μειώνει τα συμπτώματα ημικρανίας και της αρτηριακής πίεσης.

Σύμφωνα με μελέτες που αφορούν τη δράση του μαγνησίου στην αρτηριακή πίεση έχει αποδειχθεί ότι έχει καλύτερα αποτελέσματα ο συνδυασμός του με κάλιο και ασβέστιο.

Με σκοπό την αποφυγή της δημιουργίας προβλημάτων υγείας και τη μείωση της εμφάνισης των πιθανοτήτων αυτών, όσοι χρειάζεται να λαμβάνουν μεγαλύτερες ποσότητες σε μαγνήσιο, μπορούν εύκολα να επιλέξουν κάποιο συμπλήρωμα το οποίο μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα μαγνησίου στον οργανισμό.

Ποια είναι η Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη Μαγνησίου;

  • 320 μg για τις γυναίκες
  • 420 μg για τους άντρες
  • Έως 80-200 μg για παιδιά και εφήβους

Κατά τη διάρκεια μιας εγκυμοσύνης ή θηλασμού η ημερήσια συνιστώμενη δόση αλλάζει και σας προτρέπουμε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας, πριν τη χρήση οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής.

Συνδυάζει 5 διαφορετικές ενεργές μορφές μαγνησίου (κιτρικό, δισγλυκινικό, ταυρικό, ανθρακικό και οξείδιο του μαγνησίου) με βιταμίνη Β6.

Το μαγνήσιο και η βιταμίνη Β6 συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας, του νευρικού συστήματος και στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία. 

Το μαγνήσιο συμβάλλει στη φυσιολογική σύνθεση των πρωτεϊνών και λειτουργία των μυών, καθώς επίσης στην ισορροπία των ηλεκτρολυτών ενώ η βιταμίνη B6 συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των πρωτεϊνών και του γλυκογόνου και στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας.

<span>ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ </span>Για αγορές άνω των icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Για αγορές άνω των 39.00€
<span>ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ</span> Δωρεάν επιστροφή προϊόντων icon ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ Δωρεάν επιστροφή προϊόντων
<span>AΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ</span> 128 bit SSL protocols icon AΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ 128 bit SSL protocols
<span>35 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΙΡΑΣ</span> Εξειδικευμένο Προσωπικό icon 35 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΙΡΑΣ Εξειδικευμένο Προσωπικό