
ADERMA Protect Invisible Fluid Tres Haute Protection SPF50+ (40ml) & ΔΩΡΟ Protect AH Lait Reparateur Apres Soleil (100ml)
Πακέτο Προσφοράς με Αντηλιακή Προστασία και Ενυδάτωση για μετά τον ήλιο
1) ADERMA - Protect Invisible Fluid Tres Haute Protection SPF50+ (40ml) Υψηλή αντηλιακή προστασία για το κανονικό προς μικτό εύθραυστο δέρμα.
Υψηλή αντηλιακή προστασία SPF50+ σε 3 επίπεδα:
1. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, με το κατοχυρωμένο φωτοπροστατευτικό σύστημα PFDC
2. ΕΝΙΣΧΥΕΙ τον δερματικό φραγμό και
3. ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ τις κυτταρικές άμυνες, με το κατοχυρωμένο σύμπλοκο Barriestolide®, που προέρχεται από το Έλαιο Νεαρών Βλαστών Βρώμης Rhealba®
Το συγκεκριμένο γαλάκτωμα νέας γενιάς προσφέρει μία εξαιρετική υφή που απορροφάται & στεγνώνει μόλις μέσα σε 3 δευτερόλεπτα από την εφαρμογή της.
Προστασία ευρέος φάσματος από: UV ακτινοβολία, Ορατό φως, IR ακτινοβολία Ελαφριά υφή για το κανονικό προς μικτό εύθραυστο δέρμα. Κατάλληλο και για την καθημερινή αστική προστασία, καθώς με το δίδυμο από υπερ-απορροφητικές πούδρες που περιέχει, αποτελεί μία εξαιρετική βάση για το μακιγιάζ
2) ADERMA - Protect AH Repairing Lotion (100ml) Ενυδατικό γαλάκτωμα για μετά τον ήλιο, που καταπραΰνει και επανορθώνει το εύθραυστο δέρμα, μετά την έκθεση στον ήλιο.
Ενυδατική, επανορθωτική φροντίδα για μετά τον ήλιο που:
ΕΝΙΣΧΥΕΙ τον δερματικό φραγμό και
ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ τις κυτταρικές άμυνες, με το κατοχυρωμένο σύμπλοκο Barriestolide®, που προέρχεται από το Έλαιο Νεαρών Βλαστών Βρώμης Rhealba®.
Δροσερή και γαλακτώδης υφή ενισχυμένη με Υαλουρονικό οξύ, που ΕΠΑΝ-ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ και ΕΠΑΝΟΡΘΩΝΕΙ τα εύθραυστα δέρματα μετά την έκθεση στον ήλιο. Ενήλικες και παιδιά. Πρόσωπο και σώμα.