Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας.

-35%

ADERMA - Phys-AC Perfect Anti-Blemish Fluid | 40ml

A-DERMA

Κωδικός Προϊόντος: 005686

Λεπτόρρευστη κρέμα κατά των ατελειών και κατά των σημαδιών

Κανονική Τιμή: 18,77 €

Ειδική Τιμή: 12,20 €

Εκτός αποθέματος

ADERMA Phys-AC Perfect Anti-Blemish Fluid (40ml)

Λεπτόρρευστη κρέμα κατά των ατελειών και κατά των σημαδιών

Λεπτόρρευστη κρέμα κατά των ατελειών και κατά των σημαδιών, φυσιολογική φροντίδα τελειότητας του δέρματος για τις γυναίκες που εμφανίζουν δέρμα με ατέλειες ακνεϊκού τύπου.

- Στοχεύει τις ατέλειες και αποσυμφορεί τους φραγμένους πόρους

- Μειώνει τις υπολειμματικές βλάβες, χάρη στο κατοχυρωμένο Cicahyalumide®

- Προσφέρει ματ όψη, ενυδατώνει το δέρμα και επαναφέρει την ισορροπία. Λεία και λαμπερή επιδερμίδα.

Αποτελεσματικότητα κατά της ακμής: Η PHYS-AC PERFECT μειώνει σημαντικά τον αριθμό των βλαβών της ακμής μετά από 8 ημέρες (p<0.05). Μείωση στο σύνολο των βλαβών κατά 23% μετά από 1 μήνα και μείωση στις φλεγμονώδεις βλάβες κατά 42% έπειτα από 2 μήνες.Μετά από 1 μήνα αγωγής, το 93% των ασθενών παρατήρησε βελτίωση και ο αριθμός των κηλίδων είχε μειωθεί κατά 84%. Από την Η5, μειώθηκαν οι ατέλειες στο 84% των ασθενών.

Αποτελεσματικότητα κατά των σημαδιών: Τα σημάδια μειώθηκαν στο 80% των ασθενών από την 5η ημέρα. Το μεταφλεγμονώδες ερύθημα και τα υπερμελαγχρωματικά σημάδια μειώνονται σημαντικά από την Η8: - επιφάνεια των κόκκινων σημαδιών: -40% (p<0.05) - επιφάνεια των καφέ σημαδιών: -21% (p<0.05). Η αποτελεσματικότητα στα μεταφλεγμονώδη σημάδια αυξάνεται κατά τη διάρκεια της αγωγής από το 73% των ασθενών την Η8 στο 86% την Η57.

Αποτελεσματικότητα εξισορρόπησης: Από την πρώτη εφαρμογή της PHYS-AC PERFECT το δέρμα είναι πιο λαμπερό για το 90% των καταναλωτών, πιο άνετο για το 92%, πιο λείο για το 94% και πιο ματ για το 75%. Από την Η5 το δέρμα εξισορροπείται για το 94% και είναι ενυδατωμένο με διάρκεια για το 95% των χρηστών. Από την πρώτη εβδομάδα, αποδείχθηκε καθαρά ότι: Το δέρμα είναι σημαντικά πιο λείο και το χρώμα πιο ομοιόμορφο (p<0.05). Το δέρμα είναι πιο λαμπερό για το 84% των ασθενών, πιο καθαρό για το 91% και πιο απαλό για το 98%. Μετά από 1 μήνα αγωγής, η υφή του δέρματος εξυγιαίνεται για το 91% των ασθενών. Για το 89% των ασθενών, η PHYS-AC PERFECT αποτελεί καλή βάση μακιγιάζ.Με μία εφαρμογή της το βράδυ το δέρμα γίνεται λαμπερό, οι ατέλειες και τα σημάδια ακμής μειώνονται.

ΧρήσηΕφαρμόστε μία φορά την ημέρα στο πρόσωπο, αφού έχει προηγηθεί καθαρισμός
Barcode3282770025224